Det første som kan fange øye med XRP er det faktum at det er den fjerde mer verdifulle kryptovalutaen per markedsverdi, med +10 milliarder kroner på den. Prisen er imidlertid ikke noe utrolig så langt: bare 0,24 USD hver enhet. Ingenting du kan sammenligne med de andre kryptoene i topp ti, men likevel, med fine muligheter i overskuelig fremtid.

Selskapet Ripple Labs, grunnlagt av Chris Larsen og Jed McCaleb i 2012, var skaperen av XRP (kjent som Ripple også før 2018). XRP Ledger ble imidlertid åpen kildekode siden 2013, og selskapet (Ripple Labs) har sørget for å skille seg veldig godt fra altcoin (XRP).

Ifølge dem, i utgangspunktet er Ripple "et teknologiselskap som tilbyr de mest effektive løsningene for å sende penger globalt", og XRP er "en uavhengig digital ressurs" med sitt eget blockchain. Er ikke gruvedrift, men alle kan kjøpe og selge. Så det følger med strømmen av tilbud og etterspørsel, og den har sin egen "XRP Army" som venter på de store nyhetene.

De gode nyhetene om det kan forekomme i 2021 og utover. Deretter presenterer vi noen fremragende XRP-prisforutsigelser, fordi Bitcoin er ikke den eneste i spådomsklubben.

Prime XBT / 25 - $200

Dette profesjonelle handelsfirmaet betjener 150 land og analyserer vanligvis kryptovalutapriser basert på tekniske data og ekspertmeninger. Som vist av dem: "Å ha støtte fra regulatorer, bransjeeksperter og mer, sikrer at Ripple og XRP vil se sterke prisytelser".

Forutsigelsen deres er minst 25 USD per token før 2023, presset hovedsakelig av FOMO (Fear of Missing Out). Dessuten vurderer de internasjonale betalingssystemene utviklet av Ripple Labs å lykkes med mer enn 300 finansinstitusjoner over hele verden, og de bruk XRP som en byttemetode, ville det være mulig for denne valutaen å nå til og med 200 USD per token innen 2025.

Det vil være en fantastisk + 83.200% økning fra nå av. Ikke verst, ikke sant?


TradingBeasts / 0.25 - $0.44

Denne portalen for pedagogisk handel lover å oppdatere sine spådommer daglig, "arbeide med historiske data og bruke en kombinasjon av lineære og polynomiske regresjoner". Hovedstrategen bak er Michael Kuchar, grunnlegger og administrerende direktør på siden og ekspert på Forex og kryptovalutahandel. For å lage spådommene bruker han en fusjon av grunnleggende og teknisk analyse.

Angående XRP, nettstedet beregner et lavt nivå på 0,25 USD per token innen 2021og en høyde på 0,44 USD per token innen 2023. Den totale økningen på slutten kan være + 83%, men vi må vente noen år på å se om de har rett.


WalletInvestor / 0.20 - $0.041

Dette er en tjeneste som bruker kunstig intelligens (AI) til å lage sine prognoser, med en nøyaktighet på 70,3%, ifølge nettsiden. AI kjører automatisk teknisk analyse fra tilgjengelige data, og beregner dessverre ikke gode nyheter for XRP de neste årene: "I følge vårt prognosesystem er XRP en dårlig langsiktig (1-årig) investering". Yikes.

For dem, XRP vil variere fra 0,20 USD per enhet i 2021 (etter et krasj i år) og knapt 0,041 per token i 2025. Det vil representere et hardt fall på -83% i løpet av de neste fem årene. Kanskje det mangler noen grunnleggende analyser her, men det er klart at WalletInvestor er bearish om XRP.

LongForecast / 0.21 - $0.16

Denne websiden drives av Economy Forecast Agency (EFA), en uavhengig enhet som spesialiserer seg på langdistanseprognoser for finansmarkedet, og som spesialister “bruker matematiske og statistiske metoder for prediksjon basert på eksisterende historiske data”. Den grunnleggende analysen, reguleringsstatusen og instrumentets enkle attraktivitet tas også i betraktning.

De er også slags bearish om XRP. På den måten deres spådom går fra et lavt nivå på 0,21 USD per token i 2021 til det høyeste på 0,16 per token i 2024. Med den siste, for dem, er XRP bundet til fall -33.3%. Det er litt mindre dystre spådommer enn WalletInvestor, men det er uansett dårlig på lang sikt.


Robert Art / 10 - $200

Ikke bekymre deg, vi avslutter listen med noe lysere. Bloggeren og investoren Robert Art, kjent som Crypto Rob Art på YouTube (hvor han har +18.000 abonnenter), er veldig optimistisk om kort og lang sikt for XRP. Han er faktisk kjent for å være et glødende medlem av XRP-hæren, så ... kanskje du bør ta denne med et saltkorn. Hans mening er imidlertid bemerkelsesverdig.

For å starte, Sa Robert i 2018 XRP ville nå (på en ubestemt dato) 10 USD per token “og utover”. To år har gått siden den gang, men han ombestemte seg ikke. I år er hans erklæring om det denne:

“XRP vil gi bedre avkastning enn Bitcoin. Hvorfor? Bitcoin har 16 ganger kapitalen investert i den. Å flytte $8 milliarder til $80 milliarder er mye lettere enn å flytte $140 milliarder til $1.4 billioner ”.

I tillegg erklærer hans korte biografi på Twitter at han tror på “en $200 XRP”. Når? Han sa det ikke, men kanskje det ville være i løpet av de neste årene.

Utover bullish eller bearish spådommer, alltid være forsiktig. Husk: kryptovalutahandel innebærer risiko sammen med mulighetene. Glad handel!

0
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment