Dette året er utvilsomt fullt av følelser. September er ikke unntaket, og kryptovalutaverdenen har deltatt i noen ville hendelser denne måneden. La oss sjekke dem raskt for å bli overrasket (og beskytte porteføljen din).

En haug med kryptovalutareguleringer over hele verden

 • Russland åpnet denne måneden med flere endringer i de første kryptolovene. Ifølge dem er det lovlig å gruve kryptovalutaer, men ikke for å motta godtgjørelse for det (det er imidlertid ikke klart om poletter teller som en belønning).

På den annen side ville kryptovaluta-transaksjonene bare være lovlige i tre tilfeller: arv, konkurs og tvangsfullbyrdelsesprosedyrer. Det er selvfølgelig like innenfor Russland. Teknisk sett kan folk fremdeles kjøpe, selge, handle og foreta betalinger fritt med selskaper registrert utenfor landet [Izvestia].

 • EU ønsker ikke å bli etterlatt, så de vurderer etableringen av en ny spesifikk enhet for riktige regler for kryptovalutaer, med fokus på stablecoins og de eiendelsstøttede myntene generelt [Reuters].
Bildet er tatt av jessica45 / Pixabay

I tillegg jobber de også med en fleksibel juridisk rammeverk for å gjøre grenseoverskridende betalinger med kryptoanlegg enklest, raskere og billigere. Innen 2024 vil de at dette skal være standarden over kontanter [Reuters].

 • USA er den neste i disse initiativene. Heldigvis for kryptoselskapene som jobber på territoriet, ble deres juridiske myndigheter enige om å forene regelverket for Fintech og kryptofirmaer. Dette betyr at det blir enklere og billigere å skaffe lisens [Reuters].

Det amerikanske kontoret for valutaovervåkning (OCC) har på sin side publisert noen veiledning for bankene om stallmynt. Det er tilsynelatende lovlig for dem å tilby sine tjenester til stablecoin-utstedere [CoinDesk].

Mye DeFi og Ethereum

 • Ethereum-nettverket har vært veldig populært i disse dager på grunn av det lønnsomme DeFi-apper og tokens. Dette innebærer et høyt volum brukere, og et høyt volum brukere betyr høyere transaksjonsgebyrer. For å starte september, gjennomsnittlig transaksjonsgebyr var 14,5 USD (ny ATH), og slutten av måneden så en annen topp, med +11 USD [Bitinfocharts].

 • Med tanke på disse skalerbarhetsproblemene, har utviklerne bak Ethereum bestemt seg å lansere de neste ukene den første fasen av Ethereum 2.0: Beacon Chain-systemet. Dette vil dele og distribuere dataene mellom nodene, som ikke trenger hele blockchain å jobbe. Derfor vil nettverket være mer effektivt [Evan Van Ness].

 • DeFi-mathøsten fortsetter til vanvittige priser. Gjennom måneden ble prosjektene BurgerSwap og BakerySwap lansert på Binance Smart Chain (BSC), som ga tilfeller for nye bruksområder for Binance Coin (BNB); som selvfølgelig økte prisen.

Like måte, Pickle Finance har dukket opp på Ethereum denne månedentilbyr tilbud om å stimulere brukere til å selge stablecoins som handler over pinnen og kjøpe de som er under den. Hotdog.Swap ble født og døde også denne måneden, etter å ha nådd $6.000-merket og falt i vanære i løpet av få timer.

Bilde etter skjema / PxHere 
 • I mellomtiden, Nomi Chef, Sushi Swaps grunnlegger, solgte SUSHI-tokens for $8 millioner, som førte til et panikkutsalg som sendte prisen til å falle mer enn 50%. Men protokollen sugde fortsatt $1 million fra Uniswap, og etter noen dager kom Nomi Chef tilbake med pengene og en unnskyldning på Twitter.

 • UNI-tokens av Uniswap, en av de største desentraliserte børsene i bransjen, ble også lansert denne måneden. Dette kan være gode nyheter for Ethereum og bønder, siden mer likviditet (og fordeler) vil tiltrekkes av plattformen.

Noen andre interessante fakta

 • US Internal Revenue Service (IRS) er veldig interessert i at folk ikke unngår skatten, så de tilbød en fantastisk 625 000 dusør til alle som kunne bygge en løsning for å bryte Monero (XMR) og Lightning Network (LN) personvern. Likevel er det en måte å gå for det [Treasury Department].
 • Kryptobørs Bittrex avsluttet sin virksomhet med få kunngjøringer i 14 land, gjelder også Hviterussland, Egypt, Bosnia, Libanon, Panama, Ukraina og Venezuela.
 • Antallet globale Bitcoin minibanker økt med 87% siden i fjor. Dette betyr vi har nå +9.680 minibanker i verden og sannsynligvis noen av dem er nær deg [AksjeBloggen].
Bilde av KryptoNatasha / Creative Commons
 • Hvem blir den første sentralbanken (og landet) som preger sin egen digitale valuta? Kina? De forente stater? Et sted i EU, kanskje? Vel, tilsynelatende ikke. Sand Dollar vil være tilgjengelig på Bahamas fra oktober samme år. Hovedformålet er å inkludere de fjerneste øyene i øygruppen i det finansielle systemet [Bloomberg].
 • Fra $11.700 til $10.500 har Bitcoin (BTC) mistet 10.26% i prisen denne måneden. Ethereum (ETH) mistet 22.2%, XRP redusert 17.8%, Bitcoin Cash (BCH) -27.5%, Chainlink (LINK) -44.6% og Litecoin (LTC) -30.2%. Bearish måned, for å oppsummere det. Hvilket betyr at kanskje oktober vil være bullish.  Utvalgt bilde av QuoteInspector.com
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment