Kryptovalutaene er helt klare til å styre verden en av disse dagene. Hvis du tenker på det, er det fornuftig: de er mye mer praktiske, billige og raske enn de tradisjonelle pengene. Nå, ifølge en meningsmåling gjort av firmaet IDF Eurasia, minst 10% av russerne med bankkontoer vil investere i kryptovaluta.

I tillegg vil rundt 22% investere i utenlandsk valuta, sannsynligvis fordi de allerede har en bedre forståelse av disse. Dette kan bety hvis omstendighetene er ideelle, at disse menneskene kan investere i kryptovaluta også på et tidspunkt. Faktisk, i en studie gjort en måned tidligere, var den samme andelen 47%.

Denne nedgangen, forklarer de, kan være "delvis på grunn av veksten i valutakursen, samt den fortsatte usikkerheten i finansmarkedene". Det er nettopp derfor de kan finne en slags sikker havn i kryptovalutaverdenen.

EU og forskrifter

I mellomtiden, en egen studie gjort tidligere i år i ti europeiske land, avslørte at minst 66% av innbyggerne mener at kryptovalutaer vil forbli eksisterende om ti år, selv om de ikke er sikre på hvordan de kan brukes i fremtiden. Imidlertid tror minst 9% av dem Bitcoin vil være fullstendig inngrodd i samfunnet.

Og det siste håpet kan være en realitet på et eller annet tidspunkt, fordi EUs regulatorer jobber i et fleksibelt juridisk rammeverk akkurat nå for å gjøre grenseoverskridende betalinger med kryptoanlegg enklest, raskere og billigere. Innen 2024 vil de at dette skal være standarden over kontanter.

Bildet er tatt av jessica45 / Pixabay

På den annen side har ikke Russland vært så vennlig om kryptoassets, og det er de også gjøre noen endringer til de første kryptolovene. I mellomtiden vet vi allerede at krypto-gruvearbeiderne ikke kan motta noen belønning for jobben sin, og du kan ikke bruke kryptoer til å kjøpe varer og tjenester til kjøpmenn i landet. Selv om kryptoer fortsatt er lovlige, og det er et stort volum fra innbyggerne, som kan handle dem normalt med selskaper utenfor territoriet.

Utvalgt bilde av Khusen Rustamov / Pixabay

+1
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment