Vi likte allerede Black Friday og Cyber Monday. Nå kan det være på tide å gi tilbake med #GivingTuesday, en årlig tradisjon som startet i USA i 2012. Det gjøres vanligvis hver tirsdag etter Thanksgiving, og dagen denne gangen er 1. desemberSt. for de fleste land.

Hver #GivingTuesday kan du gjøre noe godt for andre ved å bli med frivillige i flere formål eller donere noen midler til frivillige organisasjoner. Siden det siste året, og takk til firmaet Giving Block, denne bevegelsen er den også til stede i kryptoverdenen som #BitcoinTirsday. De samler en NGO-liste på plattformen og lar dem godta donasjoner i kryptovalutaer.

Og de har gode nyheter. Mens det siste året de bare klarte å få med seg 12 ideelle organisasjoner, har listen i 2020 vokst mye, fordi minst 120 organisasjoner deltar i den. De åpnes fra nå for å motta 12 forskjellige kryptoer, inkludert Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), DAI og Zcash (ZEC).

I denne #GivingTuesday kan alle donere til sin foretrukne organisasjon fra Giving Blocks offisielle webside, og søke etter kategori innenfor den lange listen. Disse inkluderer dyr, kunst, barn, katastrofeberedskap, miljø, Helse, Sult, menneskerettigheter, rasemessig rettferdighet, kvinner, teknologi og mer.

Midt i deltakende ideelle organisasjoner har vi navn som Redd Barna, Direkte lettelse, Animal Charity Evaluators, Count Basie Center for the Arts, International Medical Corps, Trees for the Future, Global Liberty Alliance, EngenderHealth, Code to Inspire, og til og med Tor-prosjektet.

Utover #GivingTuesday

Det er verdt å nevne at, i tillegg til selve veldedighetsakten, dette kan også være en god måte å redusere skatten der kryptokurver regnes som eiendom. Giveren trenger bare å dele dataene sine i stedet for å bidra anonymt. I følge The Giving Block:

“[Dette] er vanligvis den mest skatteeffektive måten å støtte din favorittårsak. Når du donerer krypto, mottar du et skattefradrag for kryptoens virkelige markedsverdi, og du unngår kapitalgevinstskatten du ville ha pådratt deg hvis du hadde solgt kryptoen og deretter gitt en donasjon. Det betyr at du er i stand til å donere mer, samt trekke mer på selvangivelsen.

Selvfølgelig, hvis du vil donere noen kryptoer, er The Giving Block ikke den eneste måten. BitGive (med GiveTrack) Det er også et godt alternativ som tilbyr flere prosjekter og frivillige organisasjoner. I tillegg denne 1. desemberSt. er også verdens AIDS-dag, og det er noen veldedige organisasjoner der ute som tar seg av det og godtar det kryptovalutaer.

Inne i #GivingTuesday på The Giving Block er EngenderHealth et godt eksempel. Utover det er UNICEF en annen internasjonal veldedighet som bekjemper AIDS i fattige samfunn, spesielt hos barn. Det viktige er å delta, uansett hva du kan og foretrekker.

Gratulerer med #GivingTuesday!

0
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment