En “early bird”, inne i kryptovalutaverdenen, er noen som kjøpte og / eller brukte noe krypto i de tidlige dager av eksistensen. Disse “tidlige” dagene kan være ikke bare noen få uker etter utgivelsen, men noen få år. Mange krypto-tidlige fugler har blitt rike på dette tidspunktet, og tilsynelatende er en ukrainsk politiker en av dem, med Monero (XMR).

I følge en fersk eiendomserklæring, laget til alle offentlige tjenestemenn i Ukraina, Rostislav Solod, et byrådsmedlem i byen Kramatorsk, kjøpte 185.000 XMR i mars 2015. Dette betyr knapt et år etter den første utgivelsen av en slik kryptovaluta, da prisen var på rundt 0,3 - 0,6 USD per enhet. Solod det er helt en early bird for den private eiendelen.

Bildet er tatt av Capri23auto fra Pixabay

Vi vet ikke helt nøyaktig hvilken hastighet han kjøpte myntene, men det offisielle dokumentet sier at han betalte 1.622.622 ukrainsk Hryvnia (nasjonal valuta) for dem. Dette tilsvarer rundt 58 100 USD, og en stor inversjon i dag, fordi de billige poletter har økt prisen til over 131 USD per enhet [CoinMarketCap]. Denne ukrainske politikeren eier nå omtrent 24,2 millioner dollar i Monero.

Eller med andre ord, han ble virkelig rik ved å ha denne kryptovalutaen siden for fem år siden. Hans grunner til å kjøpe en slik krypto er ukjent, men hvis han ville ha noe privatliv, at den er borte nå. Vi kan imidlertid ikke vite om han har enda mer XMR i andre lommebøker, eller andre personvernmynter også.

Juridiske kryptoer i Ukraina

Da Solod kjøpte eiendelen, var Ukraina litt fiendtlig overfor kryptovalutaer generelt. Selv tre år senere var ikke situasjonen bedre, men verre. I følge noen rapporterkrypto gruvearbeidere led noen raid av de nasjonale sikkerhetstjenestene, som ville konfiskere utstyret deres og angivelig stjele kryptovalutaene deres.

Heldigvis den juridiske rammen om kryptovalutaer i dette landet har utviklet seg til noe klarere og ikke så drastisk. Ved begynnelsen av denne samme måneden haddeUtkast til lovforslag om virtuelle eiendeler”Godkjente sin første høring i parlamentet.

Russisk-kryptoreguleringsminister

Det trenger fortsatt to høringer til for å bli offisiell lov, men hvis det endelig gikk, vil kryptovalutaene reguleres av Ukrainas departement for digital transformasjon. Hver tjenesteleverandør må registrere seg hos denne enheten for å operere i landet, og disse eiendelene er ikke lovlig betalingsmiddel.

Men kryptokurver vil være helt lovlige å bruke og bruke til gjennomsnittsbrukere, selv om myndighetene kun vil vurdere den enheten som har de private nøklene som den offisielle eieren. Nå, som for de private myntene som Monero, ser de ikke ut til å vurdere et forbud eller en spesifikk begrensning.

Det er ikke tilfelle med andre land, enheter og selskaper. Europol har erklært dem farlig, er Sør-Korea på kanten av å forby dem, og utvekslinger som Bithumb, ShapeShift, Huobi, Coincheck og Liquid har omlistet disse myntene fra sine plattformer på grunn av regulatorisk eller bankpress.

Utvalgt bilde av Monero Hvordan

0
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment