Alle elsker gaver, og hvis de er veldig fine gaver, jo bedre. Gratis kryptovalutaer er utvilsomt i den kategorien. Å tjene dem på nettet er ikke så vanskelig som du kanskje tror, og det er flere enkle måter å gjøre det på. Du blir sannsynligvis ikke rik på det, men du vil finne noen fine belønninger.

Den beste delen? Dette fungerer for alle som vil prøve, selv om de ikke vet mye ennå om kryptovalutaer. Alt de trenger er en datamaskin, Internett og litt fritid. Det kan også være morsomt og lærerikt. Så la oss sjekke banen for noen gratis penger.  

Kraner

Denne er kanskje den enkleste måten på jorden å tjene gratis kryptovalutaer. Prosessen er veldig enkel: du finner en god kran webside eller app, du registrerer deg på den (eller ikke), du fullfører Captcha, og ... det er det. De betaler deg for å fullføre Captcha eller for å gjøre en annen enkel ting, som å svare på avstemninger, se på en annonse eller klikke på en lenke. Dessuten bruker de å organisere lotterier og spill og gi bonuser for daglig bruk.

bitcoin-mynter-håndfull-lommebok

Selvfølgelig er betalingene langt fra ekstraordinære. Gjennomsnittet er ett eller to tall i dollar med de deltagende kryptoene, etter en periode med konstant bruk. De fleste kranbrukere samler mange nettsider av denne typen for å tjene mer. I dette tilfellet kommer pengene fra annonser, så disse nettstedene er vanligvis fulle av dem.

Populære kranmerker er Faucets Moon (BTC, BCH, LTC, DOGE og DASH), Cointiply (BTC og HUND) og BestFaucetSites (+40 kryptoer tilgjengelig).

Giveaways og airdrops

“Jeg donerer 300 ETH til samfunnet! De første 300 transaksjonene med 0,2 ETH sendt til adressen nedenfor vil motta 1 ETH i adressen 0,2 ETH kom fra ”. Du har sikkert sett denne typen tilbud før, og vi må først si det klart: det er ikke en virkelig gave, det er bare en åpenbar svindel.

Fake-crypto-giveaways-scam

De virkelige gaveene og airdrops har veldig tydelig reklame, lærerik eller veldedige formål, og er gratis (de vil aldri be om pengene dine). Ikke la deg falle for de falske. Når det er sagt, er det reelle gaver du kan dra nytte av. Nye tokens, plattformer og firmaer ofte gave små antall av deres opprinnelige valutaer eller andre, som et middel til reklame. Andre firmaer, som børser eller frivillige organisasjoner, kan gjøre det for å lære om kryptovalutaer eller for å hjelpe mennesker i nød.

Spesialiserte fora (som Bitcointalk) og kryptogrupper i sosiale medier er gode steder å finne nye luftdråper og gaver. De forklarer hvordan du kan delta, og det er gratis. Dessuten nettstedet Airdropaddict tilbyr en kontinuerlig oppdatert liste over disse hendelsene. Vi lanserer også noen gaver på Alfacash, så sørg for å sjekke sosiale medier!

Spill

Ja, du kan spille morsomme nettspill og få gratis kryptovalutaer som belønning. De fleste av dem er tilgjengelige for Android og iOS, og de er ikke så farlige når det gjelder vanskeligheter. Et godt eksempel er en serie av Bitcoin Aliens, som også inkluderer noen kraner.

Alien Run og Blockchain Game er for å spille i dette tilfellet. I den første er alt du trenger å gjøre å kontrollere en liten fremmed i et raskere og raskere løp, og unngå hindringer på veien. Den andre handler om å bygge enblockchain”Med forskjellige fargeblokker, i en Tetris-lignende stil. Ifølge offisiell webside, de har gitt bort over $7m i BTC siden 2014.

Andre mobiltitler du kan utforske inkluderer Bitcoin Bounce (med betaling via Lightning Network), Turbo 84 (bilkjøringsspill), Cryptoword (Scrabble-lignende), Cryptopop (Candy Crush-lignende) og Bitcoin Food Fight. Selvfølgelig er det mange flere å oppdage (gratis) i mobilbutikken din.

Innhold: oppretting og evaluering

Hvis du er i stand til å lage innlegg på sosiale medier, lese historier og gi kommentarer, liker og ikke liker, vil du like dette alternativet. Fordi denne ene tingen du bruker gratis, knapt for underholdning på nettsteder som Facebook eller Twitter, kan du betale deg gratis kryptokurver denne gangen. Og du trenger ikke å vite, legge ut eller like noe spesielt. Bare de vanlige tingene du allerede liker.

gratis-kryptovaluta-sosiale medier
Bildet er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay

Nøkkelen her er hvilken sosial medieplattform som bruker. Sammen med (eller i stedet for) de tradisjonelle, kan du også bruke blockchain-baserte Steemit, Minds, Publish0x eller noe lignende. De tilbyr deg et desentralisert rom hvor du kan dele tankene dine, favorittemnene dine, dine kommentarer, historier, og til og med poesien din (i tilfelle Publish0x). Og de vil belønne deg for det med sine opprinnelige tokens.

For eksempel på slutten av hvert innlegg i Publish0x, må du tipse forfatteren, men dette kommer ikke fra dine egne midler, men fra den samme plattformen. Du bestemmer hvor mye du skal gi til forfatteren og hvor mye du skal beholde for deg selv. Så du kan samle små mengder Bounty0x (BNTY), Project Hydro (HYDRO), DAI stablecoin, og Basic Attention Token (BAT).

Gafler

En fork i cryptos skjer når noen utviklere lager en ny versjon av en bestemt mynt, basert på hele transaksjonshistorikken til originalen. Er som en gaffel i veien, der en valuta er delt i to, men de deler samme innledende vei uansett. Siden det i utgangspunktet er en kopipasta av en mynt med noen endringer, eierne av den opprinnelige mynten kan ha den nye versjonen, gratis.

Så for eksempel, hvis Alice hadde i sin Bitcoin lommebok 1 BTC 1. august 2017, har hun også siden da 1 ikke-krevd (og gratis) BCH. Det er fordi utviklerne “kopipasterte” den dagen Bitcoin-nettverket for å opprette Bitcoin kontanter. Hvis hun bestemmer seg for det, kan hun også kreve sin BCH. Det vil ikke ha samme verdi som BTC, men er gratis uansett.

Bilde av Hyena og thecryptokidd.

Flere lommebøker (du kan rådføre deg med dine) har guider i bloggene sine for å kreve gaffelmyntene. Utover dette krever å gjøre prosessen manuelt teknisk kunnskap. Heldigvis er det noen brukere og online-tjenester som kan gjøre det for deg mot et lite gebyr.

Først og fremst bør du sjekke om du har noen innløsbare verdier i gafler, som du kan sjekke nettsteder som Findmybitcoins.ninja. Hvis du har det og bestemmer deg for å skaffe dem, bør du overføre midlene i lommeboken din til en annen, fordi de kan være i fare under gaffelen. Først etter det kan du appellere til tjenester som CoinPanic, EasyForks eller LoyceV.

Ikke alltid er "gratis kryptokurver"

Det er mange lovlige nettsteder og måter å få gratis kryptovalutaer, men alt som glitrer er ikke gull. Husk å være forsiktig, søk etter anmeldelser og aldri gi opp dine private nøkler eller pengene dine. Gjør din egen undersøkelse (DYOR). Nettstedene og tjenestene vi nevnte ovenfor er kun for generell informasjon. Du kan bruke dem (eller ikke) på egen risiko.

+1
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment