I år har Bitcoin (BTC) overgått de fleste forventninger. $20k-merket var like lengtet som vantro i fjor, og $60k var knapt en vurdering for de få. Begge to skjedde allerede. Selv om, BTC kan fortsatt ha noen overraskelser fremover, med over $100k eller $300k innen slutten av 2021.

Det er i det minste oppfatningen fra "Plan B", en nederlandsk institusjonell investor hvis spådommer har vært korrekte tidligere. Han er skaperen av det populære diagrammet Lager-til-flyt (S2F). Målet med denne modellen er å forutse den langsiktige prisutviklingen for Bitcoin ved å vurdere tilbudet.

Derfor måler det eksisterende antall BTC i omløp (lager) og parrer det mot antall utstedte mynter i gruvedrift (strømme). Jo høyere forhold, jo høyere er den langsiktige verdien. Etter å ha brukt denne modellen på eiendelen beregnes det for “Plan B” Bitcoin vil nå rundt $5.5t i markedsverdi og en pris mellom $100k og $288k per mynt i perioden 2020-2024.

Faktisk, ifølge denne analytikeren, begynner oksemarkedet for Bitcoin akkurat.

Han er ikke alene om disse forventningene. Krypto-gründer Bobby Lee, nåværende administrerende direktør for kald lommebok firma Ballett, mener Bitcoin kan treffe $300k innen slutten av 2021. Før det, han tror den når $100k til sommeren. Og dette ville bare være fordi Bitcoin-prishistorikken gjentar den samme syklusen fra år siden.

“Bitcoin oksemarkedsykluser kommer hvert fjerde år, og dette er stort. Jeg tror det virkelig kan gå opp til over $100.000 i sommer. ”

Imidlertid, etter den toppen, kan det komme en “Bitcoin vinter” med et bearish marked i ytterligere to eller tre år. Det ville være før nok et stort okseløp.

Ethereum følger Bitcoin

I løpet av den siste uken, Bitcoin pris har redusert med rundt 10%. I mellomtiden har Ethereum (ETH) fulgt samme bearish mønster og mistet over 11%. Heldigvis er de begge på bedring nå, og begge har noen fine perspektiver fremover.

Som angitt av CryptoRank, er opptil $1.15b av ETH-alternativer satt til å utløpe 26. mars. Dette kan bety en retur av det bullish markedet for denne valutaen hvis vi tror på historisk data.

Bitcoin-300k-Ethereum-alternativer
Totale ETH-alternativer Åpne interesse. CryptoRank

Dessuten forbedrer Ethereum seg selv for fremtiden. De Berlin-oppgradering kjører allerede i noen testnett, og den kommer til nettet rundt 14. april 2021. Ethereum Improvement Proposals (EIPs) inkludert, for nå, er fire: EIP-2565, EIP-2929, EIP-2718 og EIP-2930 .

De to første vil endre gassprisene (generelt redusere dem) og vil forbedre sikkerheten. På sin side vil de to siste bringe nye typer transaksjoner. For juli, den London-oppgradering kan forbedre dagens problem med gasspriser ytterligere.


Utvalgt bilde av AlphaTradeZone / Pexels


Vil du handle Bitcoin og andre tokens? Du kan gjøre det trygt på Alfacash! Og ikke glem at vi snakker om dette og mange andre ting på våre sosiale medier.

Twitter * Telegram * Facebook * Instagram * Vkontakte

0
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment