Vi blir sannsynligvis vant til det, men ja, vi har nye ATH-er (All-Time-Highs) for Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), med XRP som følger. Endelig, Bitcoin klarte å bryte motstanden $60k, og nå har vi en rekord på over $63,700 per mynt. I mellomtiden overgikk ETH $2,300 per mynt før den neste oppdateringen.

To hovedårsaker kan være å øke prisen på BTC. I følge Glassnode, det er flere og flere BTC-holdere på lang sikt. De har kjøpt og trukket seg fra kryptovaluta-børser for å lagre myntene sine i sine egne lommebøker. En gang der er det mindre sannsynlig at de bestemmer seg for å bruke myntene.

Analytikeren Willy Woo kaller disse hodlerne "Rick Astley", etter sangen "Never gonna give you up". Det er fordi, tilsynelatende de vil aldri gi opp myntene sine, og de vil aldri la balansen gå ned.

Den andre grunnen er relatert til Coinbase og Grayscale Investments. Det første selskapet (Bitcoin-fokusert) offentliggjøres 14. april, mens Grayscale planlegger å transformere sin Bitcoin Trust til den første Bitcoin ETF i forente stater.

For sin del er økningen i Ethereum pris må kanskje gjøre noe med sin siste oppdatering, "Berlin", hvis aktivering er planlagt til 14. april. Denne hardfork er allerede tilgjengelig på noen testnett og inkluderer fire Ethereum forbedringsforslag (EIPs): EIP-2565, EIP-2929, EIP-2718 og EIP-2930.

De to første vil endre bensinprisene (generelt redusere dem) og vil forbedre sikkerheten. På sin side vil de to siste bringe nye typer transaksjoner. For juli, den London-oppgradering kan forbedre dagens problem med gasspriser ytterligere.

Ripple vs SEC

Overraskende følger XRP de høyere prisene i dag. I løpet av de siste sju dagene har denne kryptovalutaen har økt med over 119% og nå handles den til en pris på $1.82 per mynt. Dette er første gang på tre år som XRP overgår dollarbarriere. Selv om det fortsatt er noen avstand for å nå sin siste ATH på $3.8 per mynt i 2018 [CoinMarketCap].

Årsakene bak denne prisøkningen har sannsynligvis å gjøre med de siste rettsmøtene for Ripple. Forrige uke, krypto-selskapet vant tilgang til SECs private dokumenter ca Bitcoin og Ethereum. Med dette ønsker de å avklare at XRP ikke er mye forskjellig fra disse kryptovalutaene, og derfor er det ikke en sikkerhet som SECs søksmål oppgitt.

XRP-Ripple-coin-SEC

Også, denne uka, SECs forespørsel å gjennomgå bankregistrene de siste 8 årene av Ripples toppledere ble nektet av retten. Og investeringsselskapet Tetragon var heller ikke heldig. Selskapet investerte minst $175m i Ripple, men etter SECs søksmål ønsket de pengene sine tilbake. Så saksøkte de kryptoselskapet i januar for å gjenopprette investeringen.

Resultatene er veldig dårlige for Tetragon nå. I følge advokaten Jeremy Hogan, ikke bare Ripple vant saken, men Tetragon må betale alle advokatsalærene (over $3.4m). I mellomtiden kommer XRP nærmere og nærmere $2-barrieren.

Utvalgt bilde av Miloslav Hamřík / Pixabay


Vil du handle BTC, ETH, XRP og andre tokens? Du kan gjøre det trygt på Alfacash! Og ikke glem at vi snakker om dette og mange andre ting på våre sosiale medier.

Twitter * Telegram * Facebook * Instagram * Vkontakte

0
Author

Litteraturprofessor i kryptoverdenen siden 2016. Forfatter, forsker og bitcoiner. Jobber for en bedre verden, med mer desentralisering og kaffe.

Write A Comment