Alfacash Store is beschikbaar om cryptocurrencies te kopen voor fiat (en vice versa) in een volledig niet-bewarend en automatisch proces. U vindt er een hoge liquiditeit, snelle operaties en naleving van de regelgeving. Aangezien verschillende regelgevingen vereisen dat bedrijven met een crypto-licentie hun gebruikers verifiëren, neemt Alfacash Store alle passende maatregelen om fraude te voorkomen en volledig in overeenstemming te blijven met de toepasselijke AML / KYC-voorschriften.

Nu is er een nieuw Premium-verificatieniveau met hogere handelslimieten, lagere kosten en beschikbaar voor zowel EU / EER-onderdanen (ingezetenen) en gebruikers uit andere landen over de hele wereld.

Vanaf april 2021 Alfacash Store gebruikers kunnen eenvoudig premium-accounts verifiëren om crypto-to-fiat of fiat-to-crypto-handel op het platform te starten. Om uw verificatie op standaardniveau te upgraden, moet u uw adresbewijs (bijv. Bankafschrift of energierekening) indienen, dat uw huidige locatie bevestigt. En maak je geen zorgen, want het hele verificatieproces is snel en volledig geautomatiseerd dankzij de toonaangevende leverancier van AML-compliance en fraudebestrijding Sumsub.

De voordelen van premiumverificatie zijn duidelijk: hogere handelslimieten (meer dan 15.000 EUR per kalendermaand, geen transactielimieten), lagere kosten (minder dan 1,5%), en de mogelijkheid om te handelen vanuit niet-EU / EER-landen (behalve voor verboden rechtsgebieden).

Hoe upgraden naar Premium?

  • Ga naar Alfacash Store en log in op uw account
  • Ga naar je profiel en kies het tabblad "Verificatie"
  • Druk op de knop "Account verifiëren" of "Upgrade naar Premium" (afhankelijk van uw land)
  • Upload aanvullende documenten (bewijs van adres)
  • Geschatte tijd: 5-7 minuten
  • Zodra u de automatische controles van Sumsub hebt doorstaan, kunt u beginnen met het verhandelen van crypto's en fiat met hogere maandelijkse limieten en lagere kosten, en kunt u genieten van onze speciale programma's en kortingen!

Volgende voor Alfacash Store

  • Ondersteuning voor internationale bankpassen wereldwijd (in / uitbetaalfuncties)
  • Ons eigen kaartprogramma voor 2021
  • Kortingen, speciale programma's en nog veel meer blog berichten
  • Vind de volledige lijst met ondersteunde cryptocurrencies hier. Ze omvatten Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, Monero, Tether ERC-20 en nog veel meer.

Om deel te nemen aan het gesprek kun je Alfacash volgen op Telegram en Twitter.

Proost van het Alfacash-team!

Author

Literatuurprofessional in de cryptowereld sinds 2016. Schrijver, onderzoeker en bitcoiner. Werken aan een betere wereld, met meer decentralisatie en koffie.

Write A Comment