Zoeken naar:

Alfacash biedt al de niet-bewarende uitwisseling van meer dan 30 cryptocurrencies tegen fiat (en vice versa). Dit is een snelle en veilige manier om te handelen, maar dat is niet alles meer. Nu kunt u ook onbeperkt prijzen winnen met onze maandelijkse jackpot!

Hoe werkt het?

Alfacash is geregistreerd op het platform BesteVeranderen. Dit is een gratis online service waar de community cryptocurrency-uitwisselingen wereldwijd kan beoordelen. Om onze maandelijkse prijzenpot op te bouwen, zal elke succesvolle recensie van onze gebruikers 10 USD toevoegen. Dus als we bijvoorbeeld binnen een maand 10 succesvolle beoordelingen op BestChange hebben, is de prijzenpot 100 USD.

Het uiteindelijke bedrag wordt elke maand verdeeld over drie gelukkige winnaars. We selecteren ze willekeurig en kondigen ze aan via onze officieel Telegram-kanaal. Echter, hoe meer beoordelingen, hoe meer kans om te winnen!

Makkelijk-manieren-gratis-cryptocurrencies

Hoe deelnemen?

  • Voer uw gebruikelijke transactie(s) uit op Alfacash.
  • Laat een recensie achter op BestChange en valideer daar uw e-mail.
  • Word lid van ons officiële Telegram-kanaal om het prijzengeld en de drie winnaars elke maand te bekijken.
  • We zullen u elke maand op de hoogte houden van de grootte van het zwembad en de drie winnaars. Als je gewonnen hebt, neem dan contact met ons op om je prijs te claimen!


Handel en win vanaf nu! Vergeet niet dat we verschillende betaalmethoden beschikbaar hebben, inclusief creditcards, SEPA-overboekingen, QIWI, Apple Pay en Google Pay. Bovendien, in het geval van een probleem met uw transacties, hebben we een vriendelijk ondersteuningsteam dat de klok rond werkt.

Moge het geluk zijn met je crypto's!


Wil je handelen in BTC, ETH en nog veel meer? Doe het nu op Alfacash! En vergeet niet dat we het hier en nog veel meer over hebben op onze sociale media.

Twitter * Telegram * Facebook * Instagram * Youtube * Vkontakte

Auteur

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

Schrijf een reactie

nl_NLNederlands