Söka efter:

Tillbaka den 17 mars 2010 började den nu nedlagda BitcoinMarket.com fungera som den första bitcoin-börsen. Varje BTC-enhet handlades till ett pris på 0,003 USD. Vem-the-heck skulle veta då att geeky-mynt skulle skyrocket till 20K och förmodligen bortom? Naturligtvis är de människor som förvärvade dem 2010 rika och vi vill också leva drömmen.

Kanske är det för sent nu, men kanske inte. Vi vet alla att Bitcoin-priserna tenderar att stiga, förr eller senare. Till månen! Och det är därför alla är så glada över att kontrollera sina personliga kristallkulor möjliga futures för Bitcoin och dess pris. Därför har viktiga kryptoföretag och ledare redan försökt gissa nästa stora Bitcoin-post.

Låt oss ta reda på några av dem för 2021 och därefter.

Anthony Pompliano + 100K

Han är medgrundare och partner för krypto-hedgefonden Morgan Creek Digital för institutionella investerare. Tidigare har Pompliano sagt att 50% av sin nettovärde är investerad i Bitcoin, så vi kan säga att han verkligen tror på detta. En rolig sak med honom? Han tror att deklarationerna av Warren Buffet mot Bitcoin föds av rädsla för innovation.   

Enligt honom, BTC når minst 100 000 i slutet av december 2021. “Fast leverans. Ökad efterfrågan. Tiden får avgöra". För närvarande, efter upplevelsen av ett hoppfullt prisuppgång, säljer Bitcoin till 11.500 USD. Vi behöver en ökning med 770% de närmaste 16 månaderna, och vi har sett de konstigaste sakerna hända.


Crypto Research Report (CRR) + 300K

Detta är inte en individ utan ett kryptoforskningsföretag baserat på Liechtenstein. Deras specialitet är den professionella finansiella analysen av kryptovalutamarknaden, och deras omfattande rapporter är nu välkända: 10 upplagor med över 800.000 intryck i 187 länder. Inte dåligt.

Deras Juni upplagan, den sista, innehåller 61 sidor analys om Bitcoin-framtidens pris. Med litet teckensnitt. Så som du kanske tror tar de prognosen på allvar. Vi sammanfattade det för dig (du är välkommen): baserat på den totala monetära tillgången och den hastighet den används i naturen, de beräknar att Bitcoin kommer att säljas till 341 000 år 2025och når till och med 395K för 2033.

Dessutom, för innevarande år (2020) tror de att Bitcoin fortfarande kommer att stiga till 19.044 USD. Och enligt samma forskning finns det redan 40+ miljoner kryptovaluta-användare runt om i världen. Vi hoppas att du är en av dem, och om inte, vänta inte mer!


Jeremy Liew och Peter Smith + 500K

Liew är nuvarande verkställande direktör på Lightspeed Venture Partners, ett riskkapitalföretag som bedriver konsument-, företags-, teknik- och cleantech-marknader. Han är känd för att vara den första riskkapitalisten som stödde den framgångsrika Snapchat, och han är i den 34: e positionen för Topptekniska investerare 2020 av Forbes. Bland hans andra inversioner är för övrigt den populära hårdvarukrypto-plånboken Ledger.

Enligt den här killen, som bokstavligen ägnar sin tid och pengar åt att investera i framgångsrika projekt, priset på Bitcoin kunde nå fantastiska 500K fram till 2030. Peter Smith, VD och grundare av det berömda företaget Blockchain (som utforskaren och plånboken, den där), håller helt med om detta.

De övervägde sex faktorer för sin förutsägelse: ett bitcoinpris på $1.000 2017, nätverksanvändare kommer att växa med en faktor 61 från och med nu fram till 2030, det genomsnittliga värdet av bitcoin som hålls per användare kommer att slå $25.000, Bitcoins 2030 marknadsvärde bestäms av antalet bitcoininnehavare multiplicerat med det genomsnittliga bitcoin-värdet, Bitcoins 2030-utbud kommer att vara cirka 20 miljoner och Bitcoins 2030-pris och antalet användare kommer att uppgå till $500K respektive 400M.

Wences Casares + 1M

Han är medgrundare och VD för kryptoföretaget Xapo, och han sitter också i styrelserna för PayPal, Libra och Coin Center. Tidigare skapade Casares också ett gäng framgångsrika företag som Patagon, Wanako Games och Lemon Wallet; alla såldes till stora namn: Santander Bank, Activision och Banco do Brasil.

Det är på Consensus 2017-konferensen i New York, Casares sa att Bitcoin inte bara skulle slå månen utan även nästa galax, med 1M per enhet före 2027. Men innan du kör för att köpa som om det inte finns någon morgondag, han sa också detta:

”Internet har ingen valuta och det behöver desperat en (...) Det största misstaget [skulle] vara att köpa mer bitcoin än du har råd att förlora. Det stora misstaget är [också] att inte äga någon bitcoin. Lägg 1% av din nettovärde i bitcoin och glöm det i 10 år ”.

Det låter inte som en dålig plan om du frågar oss.

Prime XBT + 25K

Prime är det andra (haha) och sista företaget i vår lilla lista. Och ja, är inte 250K men lite ödmjuk 25K. Någon bör trots allt vara lite konservativ. Detta professionella handelsföretag grundades 2018 och tjänar nu 150 länder.

Enligt deras Mars rapport, samlade de "några av de bästa tekniska analyserna från branschens bästa analytiker" för att kika in i Bitcoin: s framtid. Eller åtminstone försöka sitt bästa. Resultaten var lägst $5.000 och högsta $25.000 år 2021. Deras rekord var 2025, med högst $310.000.

Bitcoin-prognos för de kommande fem åren. Bild av Prime XBT.

Sett alla dessa prognoser bör vi komma ihåg att spådomen är en farlig praxis, även gjort med matematik. Det enda säkra vi har är säkerheten att det finns oändliga möjligheter. I vilket fall som helst har Bitcoin redan bevisat sitt värde bortom priserna.


Vill du byta Bitcoin och andra tokens? Du kan göra det säkert på Alfacash! Och glöm inte att vi pratar om detta och många andra saker på våra sociala medier.

Twitter * Telegram * Instagram * Youtube *Facebook  * Vkontakte

Författare

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

Skriv en kommentar

sv_SESvenska