I år har Bitcoin (BTC) överträffat de flesta förväntningar. $20k-märket var lika längtat som inte trodde förra året, och $60k var knappt en övervägande för de få. Båda har redan hänt. Fastän, BTC kan fortfarande ha några överraskningar framöver, med över $100k eller $300k i slutet av 2021.

Det är åtminstone yttrandet från ”Plan B”, en holländsk institutionell investerare vars förutsägelser har varit korrekta tidigare. Han är skaparen av det populära diagrammet Lager-till-flöde (S2F). Målet med denna modell är att förutse den långsiktiga prisutvecklingen för Bitcoin genom att överväga utbudet.

Därför mäter den det befintliga antalet BTC i omlopp (lager) och parar det mot antalet utfärdade mynt i gruvdrift (flöde). Ju högre förhållande, desto högre är det långsiktiga värdet. För ”Plan B” beräknas det efter att ha tillämpat denna modell på tillgången Bitcoin når cirka $5.5t i börsvärde och ett pris mellan $100k och $288k per mynt under perioden 2020-2024.

Enligt denna analytiker börjar faktiskt tjurmarknaden för Bitcoin just.

Han är inte ensam om dessa förväntningar. Crypto-entreprenören Bobby Lee, den nuvarande VD för kall plånbok företag Balett, tror att Bitcoin kan träffa $300k i slutet av 2021. Före det, han tror den når $100k till sommaren. Och detta skulle bara bero på att Bitcoin-prishistoriken upprepar samma cykel från år sedan.

”Bitcoin tjurmarknadscykler kommer vart fjärde år och det här är en stor. Jag tror att det verkligen kan gå upp till över $100 000 i sommar. ”

Men efter denna topp kan det komma en "Bitcoin vinter" med en baisseartad marknad i ytterligare två eller tre år. Det skulle vara innan ytterligare en enorm tjurkörning.

Ethereum följer Bitcoin

Under den senaste veckan, Bitcoin pris har minskat med cirka 10%. Under tiden har Ethereum (ETH) följt samma baisse mönster och förlorat över 11%. Lyckligtvis är båda återhämtade nu, och båda har några trevliga perspektiv framåt.

Som anges av CryptoRank är upp till $1.15b av ETH-alternativ inställda att löpa ut den 26 mars. Detta kan betyda en avkastning på den hausseartade marknaden för denna valuta om vi tror på historisk data.

Bitcoin-300k-Ethereum-alternativ
Totala ETH-alternativ Öppna intresse. CryptoRank

Dessutom förbättrar Ethereum sig själv för framtiden. De Berlin-uppgradering körs redan i vissa testnät och kommer att nå mainnet omkring den 14 april 2021. Förslagen för Ethereum-förbättring (EIP) som ingår ingår för närvarande är fyra: EIP-2565, EIP-2929, EIP-2718 och EIP-2930 .

De första två kommer att ändra gaspriserna (i allmänhet minska dem) och kommer att förbättra säkerheten. De två sista kommer med nya typer av transaktioner. För juli, den Londonuppgradering kan ytterligare förbättra den nuvarande frågan med gaspriser.


Utvalda bilder av AlphaTradeZone / Pexels


Vill du handla Bitcoin och andra tokens? Du kan göra det säkert på Alfacash! Och glöm inte att vi pratar om detta och många andra saker på våra sociala medier.

Twitter * Telegram * Facebook * Instagram * Vkontakte

0
Author

Litteraturproffs i kryptovärlden sedan 2016. Författare, forskare och bitcoiner. Arbetar för en bättre värld, med mer decentralisering och kaffe.

Write A Comment